2012
08.15

Végre egy olyan nap, amikor pontosan tudom mi, és azt is, hogy miért. Mindenkinek van egy olyan dal az életében, ami nagyjából képes leírni, irányt mutatni arról, hogy milyen ember lehet. Persze a teljes megismeréshez ez vajmi kevés, de irányt mutatni teljesen jó. Az én esetemben ez nem más, mint Armin és Eller van Buuren közös performansza, az Imagine. Elsőre nem gondolná az ember, hogy ennyi minden megtalálható benne, ráadásul számos olyan elem is felbukkan, amire nem számítana az ember. Mert egy teljesen “más világ” részét képezik, mégis kiválóan működnek együtt, remek harmóniát alkotva. Egyszerű, mégis nagyszerű, el tudsz benne veszni, és egy teljesen új világot nyit meg számodra.

Röviden: bár rengeteg, egymástól idegen dologból áll össze, mégis remekül működnek együtt, és valami zseniális a végeredmény 🙂

Just close your eyes & imagine! 😉

Ui: és természetesen az élő performanszot választottam, mert először én sem akartam elhinni, hogy ezt így elő tudják adni – ugyanúgy, ahogy rólam sem hiszik el, hogy tényleg olyan vagyok, amit állítok magamról.

Share